Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Centric en 2Xplain presenteren: actualiteitentraining 2021

Om jou goed voor te bereiden op het nieuwe jaar bieden Centric en 2Xplain de online Actualiteitentraining aan. In deze training zetten specialisten Cas Bakker, Gerrie de Hoop, Mike van Elburg (2Xplain) en Reintjan Weeber (Centric) de belangrijkste onderwerpen voor salarisprofessionals in 2021 voor je op een rij. Aan de hand van concrete adviezen en voorbeelden leer jij hoe met deze onderwerpen om te gaan.
Om je zo volledig mogelijk te informeren en te trainen, is deze training verdeeld over 2 blokken van 2 uur. Deze sessies worden verdeeld over 2 dagen: donderdag 26 november en maandag 14 december.

Tijdens deze training gaan we onder andere de volgende onderwerpen uitgebreid met je behandelen:
  • Belastingplan 2021 en overige fiscale onderwerpen
  • Stand van zaken WAB en jurisprudentie
  • Coronamaatregelen
  • Wijzigingen in de werkkostenregeling
  • Pensioenakkoord en RVU
  • Overige wijzingen waaronder geboorteverlof en coderingen loonaangifte
Schrijf je nu in om deel te nemen aan deze training. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Let op: Dit betreft een betaald webinar á € 291,- excl. BTW voor Centric-relaties en € 396,- excl. BTW voor overige deelnemers. U meldt zich aan voor de sessies op beide data. De facturatie vind achteraf plaats na uw deelname. Voor meer informatie check de voorwaarden.
Presentatie door:
Cas Bakker | Directeur 2Xplain

Cas Bakker is sinds 1 januari 2008 directeur van 2Xplain. Van 1996 tot en met 2007 heeft hij ervaring opgedaan in het ontwikkelen en in de markt zetten van nieuwe opleidingen, trainingen bij Saxion Hogeschool, faculteit Academie Mens/Arbeid, Getronics en Raet bv. Hij was vanaf de start betrokken bij de oprichting van de Academy Payroll Professionals en de ontwikkeling van VPS en CBC.

Deel dit trainingsevent